Forum FC Polonia Dundee - piłka nożna w Szkocji
gaidzin nie zadawaj glupich pytan przeciez wiesz gdzie co i jak:) seba dawaj ich na najblizsza sobote zagram w ataku kiedys wkoncu musze strzelic ta bramke:D
gaidzin nabijaj posty bo ja i seba juz jestesmy w lidze okregowej a ty nadal jestes kopacz podwórkowy
Ostatnio edytowany przez mazan1 (2009-07-05 08:55:52)
Mazanku, oczywiście, że JA wiem gdzie, o której i kiedy jest trajning, byłem w sobotę, to i wiem, ale...
Może ktoś oprócz Ciebie, Seby, Barta, czasami Czaji no i mnie odwiedza naszą stronkę, więc to dla tych "innych" to info jest potrzebne.
A co do ilości postów, Panie mazanie, to pewnie niedługo dołączę do "okręgówki", ale mnie bardziej chodzi o treści w tych postach zawarte niż Twoje dyrdymały nastawione na ilość
---NNZ:)
Kopacz podwórkowy
hehe Gratulacje. . .
Mało komu to się udaje, ale Tobie Seba udało się... Zrobiłem się lekko "redowy"
Nie chodziło mi o pochwalenie się tylko o powkurzanie Mazana, ale skoro już się wydało...
HURRA !!! mam "okręgówkę" (przynajmniej na forum jestem w "pierwszym składzie"
)
Może nie w tym poście powinno być, ale widzę, że Seba czasem tu zagląda.
W związku z tym pytanko: co z Turniejem w Kirkaldy, bo doszły mnie słuchy, że... ODWOŁANY
PRZECIEŻ TO BYŁA MOJA POWTÓRNA SZANSA NA WEJŚCIE NA BOISKO JAKO "NAPADZIOR"
A tak na poważnie. Czyżby to prawda? A jeśli tak i nie jest to tajemnicą, to z jakiej przyczyny?
Albo to Twój syn już umie czytać, pisać i odwiedza to forum, albo... to Ty zawiesiłeś się i w kółko jedno słowo powtarzasz .
Pozdro, kibicu chyba najbardziej znienawidzonego klubu w Polsce. Chwała Ci za taką wytrwałość!!!!