Forum FC Polonia Dundee - piłka nożna w Szkocji
Driada, już mamy postęp w postaci... AWANSU DO PIERWSZEJ LIGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty pewnie już to wiesz "obserwując" całe nasze forum, ale to info dla tych, którzy być może zaglądają tylko tutaj.
A skoro wywalczyliśmy awans do następnej ligi, czyli jakby nie było, o stopień wyżej, to może i na następnym turnieju... To przyszłość, na razie musimy skupić się na teraźniejszości i "skopać" parę szkockich tyłków tam, gdzie jeszcze nie znają FCPD
Pozdro
Kopacz podwórkowy
Wkońcu trzeba dac z siebie wszystko. . .
No i po kopaniu... Zostaliśmy w lidze wyższej niż w tej, w której zaczynaliśmy w ogóle.
Nie jest tak źle, choć pewnie mogło być lepiej. Ja jedynie od siebie mogę dodać, że bardzo przepraszam, że nie mogłem czynnie wspomagać drużyny, ale... proza życia na obczyźnie mnie dopadła i miałem pozamiatane z piłką .
A kibiców nam w tym sezonie znowu przybyło. Tych "własnych" i tych zewnętrznych.
Informuję Sz. P. Kibiców naszej drużyny, że FCPD znowu się troszkę "rozrosła" (pozdrawiam w tym miejscu drużynowych Tatusiów i Mamusie).
Jednak przybyło nam także kilku nowych kibiców i to nie tylko Polaków (przynajmniej widziałem takowych na meczach na których byłem)
Tak więc na koniec: DZIĘKUJEMY ZA KIBICOWANIE NAM W MINIONYM SEZONIE I ZOSTAŃCIE Z NAMI NA NASTĘPNE !!!
---NNZ:)
A ten tylko o jednym...
.
FCPD powinieneś teraz mieć wyryte w pamięci, a nie ten drugi klub!!!
Ostatnio edytowany przez GAIDZIN (2010-06-25 00:32:31)